Luxe cadeaufolie en transparante inpakfolie

Als gespecialiseerde groothandel in luxe verpakkingen bieden wij u een keuze uit luxe cellofaanfolie en cadeaufolie op rol. Onze transparante cadeaufolie is beschikbaar in diverse breedtes en is makkelijk afrolbaar.

De cellofaanfolie is gemaakt van de juiste dikte per afmeting zodat deze stevig genoeg is als inpakfolie en toch makkelijk te vormen is. Ook kunt u geschenkfolie in fraaie kleuren bestellen, deze geven een bijzonder luxueuze uitsraling aan uw cadeauverpakking.

Klik hier voor onze collectie luxe transparante cadeaufoliee

Cadeaufolie online bestellen

U kunt uw transparante inpakfolie direct online bestellen via onze webshop. Maak een keuze uit de verschillende breedtes en uw bestelling wordt direct verwerkt. Alle cadeaufolie wordt op rollen van 150 tot 500 meter aangeleverd.

Ook kunt u speciaal hiervoor geschikte clear tape op rol bestellen zodat u de transparante folie goed als cadeauverpakking kunt verwerken.

Klik hier voor onze collectie luxe transparante cadeaufolie

Geschenkfolie in verschillende kleuren

Naast de transparante folie voor inpakpapier kunt u ook luxueus geschenkpapier in de kleuren goud, zilvber en blau bestellen. Deze geschenkfolie is beschikbaar op 200 meter rollen met een breedte van 50 cm.

Deze folie is zowel aan de kleurzijde als aan de binnenzijde te gebruiken zodat u een mooi effect kunt creeren met uw cadeauverpakking.

Klik hier voor het overzicht van gekleurd geschenkpapier

Transparante verpakkingsfolie

Wanneer u op zoek bent naar een doorzichtige folie voor uw geschenkverpakkingen dan heeft Van Dommelen de juiste folieverpakking voor u. Maak een keuze uit standaardbreedtes van 50 cm, 60 cm en 70 cm.

Alle transparante verpakkingsfolie bevindt zich op rollen van 150 tot 500 meter. U kunt uw doorzichtige folie per rol bestellen en geniet dan direct van onze voordelige groothandelsprijzen.

Klik hier voor ons assortiment transparante verpakkingsfolie

Home
Menu
Zoeken
Account
Winkelwagentje