Winkelwagen€ 0,00

Bel gerust   +31 (0) 499-422794  dommelen@mooipapier.com

Product was successfully added to your shopping cart.

Infopagina

Groothandel in kadoverpakkingen

Van Dommelen Luxe verpakkingen is een gespecialiseerde groothandel in kadoverpakkingen en luxe verpakkingsmateriaal. Van inpakpapier tot draagtassen en van decoratieve linten tot luxe doosjes en vloeipapier bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een ruime keuze, voordelige prijzen en een snelle levering voor al uw cadeauverpakkingen.


Inpakpapier

Geef uw pakjes de uitstraling die ze verdienen met inpakpapier in allerlei dessins, kleuren en uitvoeringen. Vanuit onze groothandel in geschenkverpakkingen leveren wij aan winkels door geheel Nederland. Bestel direct via onze webshop en maak een keuze uit ons ruime aanbod in inpakpapier en kadoverpakkingen.
Ga direct naar ons ruime aanbod inpakpapier 


Draagtassen

Draagtassen in allerlei uitvoeringen en materialen voor groothandelsprijzen. Binnen ons gehele leveringsprogramma van cadeauverpakkingen kunnen we natuurlijk niet om een ruim aanbod van draagtassen heen.
Ga direct naar onze collectie draagtassen 


Papieren draagtassen

Papieren draagtassen met of zonder bedrukking in klassieke of trendy kleuren, dat vindt u in onze afdeling papieren draagtassen. Een fraaie draagtas geeft de finishing touch aan uw geschenkverpakking. Van Dommelen Luxe verpakkingen heeft als groothandel in kadoverpakkingen altijd de juiste keuze aan papieren draagtassen.
Ga direct naar ons aanbod in papieren draagtassen 


Plastic draagtassen

Plastic draagtassen blijven belangrijk in ons assortiment kadoverpakkingen.
Ga direct naar onze collectie plastic draagtassen 


Luxe draagtassen

Als gespecialiseerde groothandel in luxe verpakkingsmateriaal hebben wij natuurlijk een mooie collectie luxe draagtassen die uw producten net dat tikje meer geven. Uw klanten zullen er mee weglopen!
Ga direct naar onze fraaie luxe draagtassen 


Kerst decoraties

Kerst decoraties voor al uw geschenkverpakkingen voor het gezelligste en drukste seizoen van het jaar. U vindt ze in onze speciale kerstafdeling.
Ga direct naar onze Kerst decoraties 


Sinterklaas decoraties

Ook voor Sinterklaas bieden wij leuke accessoires voor uw cadeauverpakkingen. Voordelig inkopen, direct bij onze groothandel, eenvoudig via onze webshop.
Ga direct naar onze Sinterklaas decoraties 


Linten

Wij bieden u een zeer ruim aanbod in diverse linten voor al uw kadoverpakkingen. Een mooi ingepakt kado verdient nu eenmaal een bijpassend luxe lint.
Ga direct naar ons assortiment linten 


Etiketten

Etiketten in alle maten en soorten voor verjaardagen of speciale gelegenheden als Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas of Kerst. In onze webshop vindt u ze tegen voordelige groothandelsprijzen, direct van uw groothandel in cadeauverpakkingen.
Ga direct naar ons gevarieerd aanbod in etiketten 


Papieren zakjes

Wij leveren u papieren zakjes in diverse dessins en kleuren, ideaal als kadoverpakking voor kleine producten als sieraden.
Ga direct naar ons assortiment papieren zakjes 


Transparante folie

Bent u op zoek naar transparante cellofaan folie als geschenkverpakking, dan moet u zeker een kijkje nemen in onze webshop. Als groothandel in luxe verpakkingsmaterialen leveren wij transparante folie op rollen van 1.000 meter.
Ga direct naar de afdeling transparante folie 


Luxe doosjes

Van Dommelen Luxe verpakkingen levert een breed gamma aan luxe doosjes voor al uw producten die vragen om een luxe verpakking of geschenkverpakking. Het assortiment is ruim en biedt een keur aan kleurstellingen en dessins. 

Ga direct naar onze collectie luxe doosjes 


Inpakpapier rolhouders

Wij bieden u handige en kwalitatief hoogwaardige rolhouders voor het afrollen en snijden van uw kadoverpakkingen. Als gespecialiseerde groothandel in cadeauverpakkingen bieden wij u deze tegen een prima inkoopprijs.
Ga direct naar onze verschillende rolhouders voor inpakpapier 


Zijdevloeipapier

Zijdevloeipapier geeft uw geschenkverpakking de juiste afwerking. Wij bieden u een mooie collectie zijdevloeipapier of tissuepapier in alle belangrijke kleuren.
Ga direct naar het assortiment zijdevloeipapier