Draagtassen bedrukken en leveren

Naast onze grote collectie onbedrukte draagtassen leveren wij ook bedrukte draagtassen in alle voorkomende materialen. Wij kunnen alle draagtassen bedrukken in papier, plastic, vilt en non woven. De prijzen van bedrukte draagtassen hangen af van de gekozen tas, het soort bedrukking en het bestelvolume.

Papieren draagtassen bedrukken

Papieren tassen zijn vandaag de dag het promotiemiddel bij uitstek voor de winkelier. Van Dommelen Luxe Verpakkingen levert ook bedrukte papieren draagtassen die voldoen aan de wettelijke eisen om ze gratis met de klant mee te geven.

Deze papieren tassen bevatten geen laminaatfolie. Ook leveren wij papieren draagtassen die wel voorzien zijn van glanzend laminaat. Beide soorten draagtassen kunnen wij bedrukt leveren in elk gewenste kleurrijke bedrukking of logo.

Wij geven in onze webshop direct een indicatie voor de prijs, die prijs is wel afhankelijk van afname volume en bedrukking.

Ga direct naar onze collectie bedrukte draagtassen

Bedrukte papieren koordtasjes

De papieren koorddraagtas is en blijft enorm populair. Ze zijn licht en stevig en ze kunnen gratis worden meegegeven aan uw klant. Bovendien zijn de prijzen zeer aantrekkelijk, ook wanneer u ze door ons vakkundig wilt laten bedrukken.

U kunt een keuze maken uit diverse kleuren koordtasjes die u weer kunt laten bedrukken in de door u gewenste kleur. Opvallend zijn bijvoorbeeld fel gekleurde koorddraagtasjes die bedrukt zijn in 1 kleur, maar ook een meerkleurige bedrukking op een mooie effen kleur tas is opvallend en stijlvol.

De keuze is aan u, maar wij geven u graag advies. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende prijs.

Direct naar het overzicht van draagtassen die wij kunnen bedrukken

Non woven tassen bedrukt – milieuvriendelijk

Overweegt u nieuwe tassen in te kopen die u gratis aan uw klant wilt meegeven dan kan een mooie bedrukte non woven draagtas misschien precies de tas zijn die u zoekt. Wij leveren diverse non woven draagtassen die we kunnen bedrukken in alle ontwerpen en logo’s.

Het mooie is dat deze tassen milieuvriendelijk zijn en u ze gratis aan uw klant kunt meegeven. Een extra voordeel is ook dat non woven draagtassen erg lang mee gaan en stevig zijn. Ze worden door de klant dan ook vaak nog gebruikt in het dagelijks leven. Een bedrukte non woven draagtas is dan ook een echte eye catcher die uw bedrijfsnaam perfect uitdraagt.

De prijzen vallen trouwens erg mee, afhankelijk van uw branche en product kan een bedrukte non woven tas dus wellicht de ideale keuze zijn voor uw winkel of bedrijf.

Bekijk onze collectie bedrukte non woven draagtassen

Plastic tassen bedrukken, is dat nog een optie?

Jazeker? Natuurlijk mag u in Nederland geen plastic draagtassen meer meegeven met uw klant. Maar vele klanten willen nog steeds graag een plastic draagtas ontvangen bij hun aankoop.

Deze tassen worden vaak nog lang gebruikt voor allerlei doeleinden. Een bedrukte plastic draagtas die u mee afrekent bij de kassa is dan ook zeker een aanrader. U kunt de keuze aan de klant laten, gratis een papieren draagtas of een betaalde bedrukte plastic draagtas.

Klik hier voor het aanbod in plastic bedrukte draagtassen

Home
Menu
Zoeken
Account
Winkelwagentje