Groothandel in luxe geschenkdoosjes

U vindt in onze online shop een ruim assortiment aan luxe geschenkdoosjes zoals Tic-Tac doosjes, strikdoosjes en Murano doosjes. Als gespecialiseerde groothandel in luxe geschenkverpakkingen weten wij dat er altijd een grote vraag is naar speciale geschenkdoosjes of luxe doosjes voor het inpakken van uw producten.

Daarom bieden wij allerlei soorten luxe doosjes in diverse kleuren en uitvoeringen. U vindt grote en kleine doosjes en giftboxen en speciale geschenkdoosjes voor baby's, lingerie en bijoux.

Klik hier voor de prijzen van onze luxe doosjes en geschenkdoosjes

Cadeaudoosjes en grote dozen

Wanneer u uw producten verpakt in een doosje heeft u direct al een mooie cadeauverpakking. Van Dommelen biedt u speciale cadeaudoosjes die uw producten nog meer uitstraling geven. Denk bijvoorbeeld eens aan mooie strikdoosjes of exclusieve gift boxen. Ook kubusdoosjes zijn een goede optie. Met een leuk kubusdoosje verpakt u uw producten mooi en het dient direct als cadeaudoosje. Verder vindt u grote giftboxen, leuke muranodoosjes em byouxdoosjes.

Klik hier voor leuke ideeën voor cadeaudoosjes

Lingeriedozen en babydozen

Wij bieden speciale lingeriedozen en babydozen voor gespecialiseerde winkels. Zo verkopen wij glans gelamineerde lingeriedozen in de kleuren wit, zwart en zwart/wit. Ook hebben wij speciale babydozen voor een jongen of een meisje. Ideaal voor winkels die deze markten bedienen omdat klanten vaak op zoek zijn naar een origineel cadeau in een bijzondere verpakking.

Klik hier voor onze lingeriedozen en babydozen

Home
Menu
Zoeken
Account
Winkelwagentje