Groothandel in Sinterklaas inpakpapier

Sinterklaas is en blijft de pakjesperiode van het jaar. Inpakpapier en Sinterklaas horen nu eenmaal bij elkaar en niets is zo leuk als kind om vol verwachting het papier van een Sinterklaascadeau af te scheuren. Ook wanneer het gaat om het uitwisselen van Sinterklaas surprises speelt het inpakpapier een belangrijke rol.

Sinterklaas inpakpapier voor elke winkel

Als winkelier wil je je klanten een prachtig ingepakt Sinterklaasgeschenk kunnen meegeven. In onze collectie Sinterklaaspapier vindt u dan ook een ruime keuze aan geschenkpapier voor de Sinterklaasperiode. We bieden vele Sint en Piet dessins in een veelheid aan kleuren en creaties.

Als groothandel in inpakpapier speelt de periode rond Sinterklaas voor ons een belangrijke rol. U kunt bij ons het gehele jaar door Sinterklaas cadeaupapier kopen maar in de maanden voor 5 december neemt dat volume natuurlijk pas echt hard toe.

Klik hier voor ons assortiment inpakpapier Sinterklaas

Sinterklaaspapier op rollen van 30 cm en 50 cm

Wij leveren Sinterklaas inpakpapier op rollen met een breedte van 30 cm en 50 cm. In vele winkels worden beide maten gebruikt, afhankelijk van de aard van de geschenken natuurlijk. Overigens kunt u bij ons ook terecht voor rolhouders / papierstandaards die gemaakt zijn op deze formaten. Ook beschikken wij over combi-rolhouders die beide standaardmaten aan kunnen.

Sommige Sinterklaas dessins en kleuren zijn zowel in 30 cm als 50 cm leverbaar. Andere rollen Sinterklaaspapier zijn alleen in 1 bepaalde afmeting beschikbaar.

Klik hier voor de rollen Sinterklaas inpakpapier van 30 cm

Klik hier voor de rollen Sinterklaas inpakpapier van 50 cm

Diverse papiersoorten cadeaupapier Sinterklaas

Als groothandel in inpakpapier weten wij als geen ander dat de papiersoort een belangrijke invloed heeft op de kwaliteit van het cadeaupapier en uiteindelijk ook op het eindresultaat van het Sinterklaas geschenk. Van Dommelen Luxe Verpakkingen levert alleen 100% kwaliteit, u heeft ook een onvoorwaardelijke garantie op het inpakpapier.

Het meeste Sinterklaaspapier wat wij leveren is wit gestreken papier maar wij bieden ook kaftpapier met een bruine binnenzijde. Dat laatste is milieuvriendelijker en steviger. Bij sommige producten is dat juist wat u nodig heeft, zeker bij wat zwaardere producten die niet in een doos worden verkocht.

Ga direct naar het overzicht van Sinterklaaspapier

Home
Menu
Zoeken
Account
Winkelwagentje