Rolhouder voor inpakpapier

Voor het afrollen en snijden van inpakpapier biedt Van Dommelen u diverse typen rolhouders voor inpakpapier. Maak een keuze uit toonbank rolhouders en modellen voor bevestiging onder of op balie en toonbank alsmede voor zelfrustende rolhouders voor inpakpapier die u op de grond kunt zetten.

Een goede rolhouder voor inpakpapier met een scherp afscheurmes is een must wanneer u vaak inpakpapier moet gebruiken. Wij leveren ook combinatiemodellen, bijvoorbeeld een combirolhouder voor 2 verschillende maten papier en een combirolhouder waarmee u zowel inpakpaier als linten kunt afrollen.

Klik hier voor prijzen en info van onze rolhouders voor inpakpapier

Rolhouder voor cadeaupapier in 2 maten

U kunt in onze online shop een keuze maken tussen rolhouders voor cadeaupapier met een breedte van 30 cm en 50 cm. Onze combi rolhouder voor cadeaupapier is zelfs geschikt voor beide papierafmetingen en beschikt over voetsteunen en bevestigingsbeugels voor op de grond of op de balie.

Ook de combi rolhouders zijn normaal direct uit voorraad leverbaar. Een scherpe prijs en prima service is natuurlijk altijd standaard.

Klik hier voor onze modellen en prijzen van rolhouders voor cadeaupapier

Papierstandaard van metaal en scherp afscheurmes

Elke papierstandaard of rolhouder voor inpakpapier is vervaardigd van stevig metaal en voorzien van voetsteunen wanneer u ervoor kiest om de papierstandaard op de grond te zetten. Voor bevestiging aan de balie of toonbank zijn bevestigingsbeugels voorzien.

Het afscheurmes is altijd van hoogwaardig metaal gemaakt waardoor het jarenlang de juiste scherpte heeft om uw cadeaupapier of inpakpapier goed af te snijden.

Klik hier voor het actueel aanbod aan papierstandaards

Home
Menu
Zoeken
Account
Winkelwagentje