Groothandel in lint en krullint

Linten en krullinten zijn onmisbaar voor de finishing touch van uw cadeauverpakkingen. Via onze webshop en groothandel vindt u een keur aan linten en krullinten in allerlei uitvoeringen, kleuren en materialen. Kwalitatief hoogwaardig verpakkingslint en cadeaulint in metallic, ruitgaas en raffia maar ook splijttangen voor linten en lintenstandaards.

Lint bestellen gaat eenvoudig via onze online shop. Ons assortiment cadeaulinten bestaat uit krullint, satijnlint, koortlint, organza linten en opschuifstrikken. De mogelijkheden zijn welhaast onbeperkt.

Klik hier voor onze prijzen van linten en krullinten

Krullint

Als groothandel in luxe verpakkingen neemt onze afdeling krullinten een belangrijke plaats in binnen onze webshop. Wij voeren een ruim assortiment in krullinten van effen en pastel tot metallic, holo en glitter krullinten. Natuurlijk hebben wij krullinten in allerlei kleuren en afmetingen, van extra smal tot extra breed.

Als gespecialiseerde groothandel leveren wij alleen aan winkels en bedrijven. U profiteert dan ook van voordelige groothandelstarieven in krullint. de krullinten zijn perfect geschikt om te splijten en te krullen. Gegarandeerde topkwaliteit!

Klik hier voor ons assortiment en prijzen van krullinten

Cadeaulint

Voor speciale cadeauverpakkingen bieden wij mooie decoratie linten en cadeaustrikken. Neem maar eens een kijkje in onze afdeling cadeaulinten en koorden waar u o.a. satijnlint, opschuifstrikken, Callisto band, ruitgaas, Animato band, opschuiflint en lace koorden vindt. Die mooie cadeaustrik of dat fraaie decoratie lint maakt net het verschil tussen een eenvoudige geschenkverpakking en een luxe cadeau verpakking.

Klik hier voor onze fraaie cadeaulinten en satijnlinten

Home
Menu
Zoeken
Account
Winkelwagentje