Krullint kopen bij de groothandel

Wij zijn een groothandel gespecialiseerd in cadeauverpakkingen en inpakmateriaal. Wij leveren alles voor de winkelier die de klant een mooi verpakt geschenk wil meegeven. Krullinten horen daar natuurlijk helemaal bij. Een mooi krullint geeft de juiste finishing touch aan een mooi ingepakt artikel. Wij bieden krullinten in een grote variatie aan materialen en kleuren.

Mooi metallic krullint in alle kleuren

Metallic krullint schittert en straalt en dat is precies wat u en vooral uw klant verlangd van een geschenk. Naast die feestelijke schittering speelt de kleur natuurlijk een hoofdrol. Je kunt ook perfect spelen met verschillende kleuren en daarom leveren wij een grote waaier aan kleurtinten.

Zoekt u krullint in lichtgroen, donkergroen, brons, goud, zilver, champagne of licht- donker- of nog donkerder blauw? U vindt het in onze collectie.

Ga direct naar de collectie krullinten

Perfect te krullen en te splijten

Krullint moet natuurlijk vooral goed krullen, dat spreekt voor zich, maar wij horen toch vaak dat winkeliers bij het kopen van krullint daar wel eens vergeten bij stil te staan.

Alle door ons geleverde krullinten zijn perfect krulbaar en splijtbaar. Ook dat laatste is belangrijk want het splijten van krullint moet makkelijk gaan. Alles hangt af van de kwaliteit van het lint. Wij letten met onze eigen inkoop daar extra streng op.

Direct naar het aanbod krullinten in onze webshop

Speciale uitvoeringen en motieven krullint

Voordat u uw krullint gaat kopen adviseren wij u om ook eens een kijkje te nemen in onze collectie speciaal uitgevoerd krullint. Wij bieden bijvoorbeeld krullint in de Nederlandse driekleur of krullint met hartjes of Schotse ruit.

Ook het bijzondere holografische krullint en “bling” en glitterlint geeft een apart effect aan uw cadeauverpakkingen. Hoe dan ook, zoekt u kwalitatief hoogwaardig krullint voor een scherpe groothandelsprijs dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Direct naar de collectie speciale krullinten

Home
Menu
Zoeken
Account
Winkelwagentje