Organza zakjes groothandel

Organza zakjes bieden de unieke combinatie van kleur en doorschijnendheid. Het zijn dan ook ideale geschenkverpakkingen voor producten die gezien mogen worden. Als gespecialiseerde groothandel in cadeauverpakkingen voor winkel en gelegenheden leveren wij al jaren organza zakjes aan een grote verscheidenheid aan klanten. U kunt ze bestellen in diverse afmetingen en in alle denkbare kleuren.

Afmetingen organza zakjes

Wij leveren organza zakjes in 3 standaardmaten: 9 x 12 cm, 12 x 17 cm en het grote formaat 17 x 24 cm. Per afmeting kunt u ze in diverse kleuren bestellen.

De minimale bestelhoeveelheid bedraagt altijd 100 stuks, onafhankelijk van de gekozen afmeting.

Ga direct naar de collectie organza zakjes

Organza zakjes als geschenkzakje voor winkel en feest

Organza zakjes hebben iets feestelijk over zich. Ze lenen zich dan ook bij uitstek voor producten met een luxe uitstraling zoals juwelen, sieraden, bijouterieën en vele luxe kleine materialen.

Dat feestelijke karakter zal ook de reden zijn dat organza zakjes veel gebruikt worden als verpakking voor bruidsuikers, suikerbonen of geboortesuikers bij geboortes en als bedankgeschenkjes bij bruiloften en jubilea.

Bekijk onze collectie organza zakjes

Organza zakjes als juwelenzakje

Specifiek voor de juwelenbranche bieden wij hoogglans juwelenzakjes in de kleuren zilver en goud in 2 formaten. Deze specifieke sieradenzakjes zijn niet doorschijnend.

Natuurlijk kunt u ook de reguliere doorschijnende organza zakjes als juwelenzakje gebruiken. Vaak zien wij dat ze beiden gebruikt worden door dezelfde juwelier afhankelijk van de verkochte sieraden.

Direct naar ons assortiment juwelenzakjes

Home
Menu
Zoeken
Account
Winkelwagentje