VVV kadoverpakkingen

Van Dommelen Luxe Verpakkingen levert al vele jaren VVV kadoverpakkingen en diverse VVV items voor uw winkel. Het assortiment loopt van speciale Hollandse linten tot VVV stickers, zakjes en koordtasjes in de specifieke VVV bedrukking. Ook kunt u uw eigen bedrukking hieraan toevoegen, wij verzorgen dat graag voor u.

VVV stickers en tape

Speciaal voor verpakkingen waar u een regionaal of oer-Hollands tintje aan wilt geven zijn VVV stickers een mooie aanvulling. Ook voor webshopbestellingen kunt u met speciaal VVV tape uw verpakkingen de juiste uitstraling geven.

Op verzoek kunnen we de stickers ook bedrukken met uw naam of woonplaats. Graag maken wij hier een maatofferte voor.

Ga direct naar het assortiment VVV kadoverpakkingen

VVV koordtasjes en zakjes

Wij bieden leuke VVV koordtasjes en zakjes bedrukt met het bekende VVV logo. Deze geven een bijzonder leuk effect. De koordtasjes zijn aan beide zijden bedrukt met het bekende VVV logo.

Ze zijn voorzien van een 10 cm bodem of zijvouw en worden aangeboden voor een scherpe groothandelsprijs. Dat laatste geldt ook voor de fraaie VVV zakjes die perfect geschikt zijn voor wenskaarten in het kleine formaat van 13 x 19 cm en voor fournituren in het grote formaat van 26 x 32 cm.

Bekijk het aanbod in VVV koordtasjes en zakjes

Krullint in de Hollandse driekleur

Het Holland krullint geeft net als het VVV logo een echt Hollands tintje aan uw kadoverpakking. Natuurlijk is een dergelijk krullint bij uitstek geschikt voor souvenirwinkels, maar er zijn nog talloze andere situaties en gelegenheden te bedenken wanneer u dit mooi krullint kunt gebruiken. Denk aan nationale feestdagen als Koningsdag, 5 mei of in winkelsituaties waar veel toeristen komen.

Direct naar de collectie Hollandse krullinten en VVV producten

Home
Menu
Zoeken
Account
Winkelwagentje