Wijnverpakking groothandel

Als gespecialiseerde groothandel in inpakpapier en cadeauverpakkingen kunnen we natuurlijk niet om de drankspecialisten heen. Wijn en sterke drank zijn bij uitstek geschikt als geschenk bij vele gelegenheden en bezoeken. Speciaal voor de drankwinkel bieden wij een ruim assortiment wijnverpakking zoals fleszakken en wijnzakken en speciaal inpakpapier met mooie wijn en drank gerelateerde motieven.

Fleszakken met blokbodem

Speciaal voor wijnflessen vindt u in onze webshop een mooie collectie wijnverpakking in fleszakken in het formaat 10 x 41 cm. Deze fleszakken zijn uitgevoerd met een stevige blokbodem van 8 cm.

Ook leveren we een fleszak in het formaat van 10 x 43 cm zonder blokbodem maar wel voorzien van een zijvouw van 4,5 cm.

De fleszakken zijn leverbaar in diverse motieven en kleuren en ze zijn verpakt per 250 stuks.

Direct naar het aanbod fleszakken

Luxe wijnzakken als wijnverpakking

Het aanbod in luxe wijnzakken met handvat varieert van fraaie stoffen wijnzakken met katoenen koord tot Kraft wijnzakken met gedraaid papieren koorden.

U kunt kiezen uit verschillende kleuren en bedrukkingen. Vaak worden deze door elkaar heen besteld omdat de verpakking afhangt van het doel van het geschenk en de aangekochte fles.

Sommige wijnzakken zijn voorzien van hoogwaardige bodemversteviging. Deze luxe wijnzakken zijn ook prima geschikt voor luxe flessen sterke drank.

Direct naar het aanbod luxe wijnzakken

Luxe cadeauverpakking wijnflessen

U kunt bij ons ook terecht voor specifiek cadeaupapier voor drankspeciaalzaken. U vindt een assortiment wijnverpakkingsmateriaal op rol in diverse drank gerelateerde motieven.

De rolbreedte bedraagt 50 cm, een standaardmaat voor de wijnhandel. Natuurlijk bieden wij altijd scherpe groothandelsprijzen voor onze kwaliteitsproducten.

Bekijk ons aanbod in wijnverpakkingen en cadeaupapier

Home
Menu
Zoeken
Account
Winkelwagentje