Winkelwagen€ 0,00

Bel gerust   +31 (0) 499-422794  dommelen@mooipapier.com

Product was successfully added to your shopping cart.

Luxe cadeaufolie en transparante inpakfolie

Als gespecialiseerde groothandel in luxe verpakkingen bieden wij u een keuze uit luxe cellofaanfolie en cadeaufolie op rol. Onze transparante cadeaufolie is beschikbaar in diverse breedtes en is makkelijk afrolbaar. De cellofaanfolie is gemaakt van de juiste dikte per afmeting zodat deze stevig genoeg is als inpakfolie en toch makkelijk te vormen is.
Klik hier voor onze scherpe aanbiedingen in transparante cellofaanfolie 


Cadeaufolie online bestellen

U kunt uw transparante inpakfolie direct online bestellen via onze webshop. Maak een keuze uit de verschillende breedtes en uw bestelling wordt direct verwerkt. Alle cadeaufolie wordt op rollen van 1.000 meter aangeleverd. Ook kunt u speciaal hiervoor geschikte clear tape op rol bestellen zodat u de transparante folie goed als cadeauverpakking kunt verwerken.
Klik hier voor onze collectie luxe transparante cadeaufolie 


Transparante verpakkingsfolie

Wanneer u op zoek bent naar een doorzichtige folie voor uw geschenkverpakkingen dan heeft Van Dommelen de juiste folieverpakking voor u. Maak een keuze uit standaardbreedtes van 50 cm, 60 cm en 70 cm. Alle transparante verpakkingsfolie bevindt zich op rollen van 1.000 meter. U kunt uw doorzichtige folie per rol bestellen en geniet dan direct van onze voordelige groothandelsprijzen.
Klik hier voor ons assortiment transparante verpakkingsfolie