Groothandel in draagtassen

Als groothandel in draagtassen en andere luxe verpakkingen vindt u bij ons een ruim assortiment aan draagtassen, bedrukt of onbedrukt. Koop bij ons tegen groothandelsprijzen via onze webshop. Wij leveren alle draagtassen direct uit voorraad tegen voordelige groothandelsprijzen.
Klik hier voor ons assortiment en prijzen van draagtassen 


Draagtassen bedrukken

Wij bedrukken graag uw draagtassen op basis van uw ontwerp of logo. Ook bieden wij onbedrukte draagtassen in allerlei dessins en kleuren voor prijzen direct van de groothandel. Wilt u uw draagtassen laten bedrukken dan maken wij graag een offerte op basis van uw ontwerp of bedrijfslogo. U kunt bij ons kiezen uit papieren en plastic bedrukte tassen. Wanneer u uw gekozen tassen wilt laten bedrukken is het ordervolume wel groter dan wanneer u uw tassen niet laat bedrukken, maar de prijsverschillen zijn niet erg groot.
Klik hier voor onze bedrukte draagtassen


Draagtassen

bestellen U bestelt uw draagtassen eenvoudig en snel. Via onze webshop maakt u snel een keuze uit onze collectie draagtassen. De levertijd na bestelling van uw draagtassen is zeer snel. Normaliter kunnen wij alle bestelde draagtassen direct uit voorraad leveren. Het bestellen van draagtassen voor uw winkel was nog nooit zo eenvoudig!
Klik hier om uw draagtassen te bestellen 


Cadeautasjes en cadeauzakjes

Cadeautasjes en cadeauzakjes met of zonder koord mogen natuurlijk niet in onze groothandel ontbreken. Vooral voor kleine producten is een leuk cadeauzakje de ideale afsluiter van een geslaagde verkoop. Het geeft de klant een tevreden gevoel op weg naar huis. Wij bieden u cadeautasjes en cadeauzakjes in diverse kleuren en dessins, zowel in papier als in plastic.
Klik hier voor onze collectie cadeauzakjes en cadeautasjes

Geen producten gevonden

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!
Home
Menu
Zoeken
Profile
Cart