Winkelwagen€ 0,00

Bel gerust   +31 (0) 499-422794  dommelen@mooipapier.com

Product was successfully added to your shopping cart.

Groothandel in vloeipapier

vloeipapier groothandelVan Dommelen Luxe verpakkingen is een gespecialiseerde groothandel in verpakkingsmateriaal en cadeauverpakkingen voor winkels. Vloeipapier is voor een aantal winkelbranches een belangrijk verpakkingsproduct. Daarom bieden wij vloeipapier in allerlei kleuren.

 

U kunt ons inpak vloeipapier gewoon online bestellen via onze webshop. U als winkelier krijgt direct een prima groothandelsprijs. Het kopen van vloeipapier was nog nooit zo eenvoudig.

Klik hier voor onze collectie vloeipapier

vloeipapier op rolZijdevloeipapier

Eigenlijk is zijdevloeipapier de officiële naam voor vloeipapier. Zijdevloeipapier is gemaakt van zijde-fibers wat het papier zacht maakt.

 

Zijdevloeipapier geeft een goede bescherming aan producten en beschadigd breekbare en kostbare producten niet. Zijdepapier of zijdevloei wordt dan ook vaak toegepast bij het inpakken van cadeau producten.

Klik hier voor onze prijzen in zijdevloeipapier

zijdevloeipapier in diverse kleuernGekleurd vloeipapier in alle kleuren

De juiste kleur voor het juiste product en cadeau. Daarom bieden wij gekleurd vloeipapier in alle denkbare kleuren van appelgroen tot kobaltblauw maar natuurlijk ook gedistingeerd zwart of wit of chic rood en fleurig oranje.

 

Stem uw vloeipapier af op de kleuren van uw verpakking en u creëert een prachtig ingepakt product waar klanten graag mee thuis komen.

Klik hier voor het assortiment gekleurd vloeipapier

vloeipapier bedrukt met logoStandaardmaten in zijdevloeipapier

Al ons gekleurde zijdevloeipapier wordt geleverd in dezelfde hoge kwaliteit. Het betreft altijd 18 grams vloeipapier en het formaat per vel is 50 x 70 cm. De minimale bestelhoeveelheid bedraagt 500 vellen vloeipapier die uiteraard in een handzame doos wordt geleverd.

 

Ook bedrukken wij uw vloeipapier in elk gewenst logo. Dit kan vanaf 10.00 vellen al gerealiseerd worden.

Klik hier voor ons aanbod zijdevloeipapier