Groothandel in draagtassen

Als groothandel in draagtassen en andere luxe verpakkingen vindt u bij ons een ruim assortiment aan draagtassen, bedrukt of onbedrukt. Koop bij ons tegen groothandelsprijzen via onze webshop. Wij leveren alle draagtassen direct uit voorraad tegen voordelige groothandelsprijzen.

U vindt bij ons diverse afmetingen in draagtassen, koordtassen en plastics tassen. Kleuren en dessins zijn altijd afgestemd op de verwachtingen van de moderne consument. Bestel in diverse makkelijke bestelhoeveelheden.

Klik hier voor ons assortiment en prijzen van draagtassen

Draagtassen bedrukken

Wij bedrukken graag uw draagtassen op basis van uw ontwerp of logo. Ook bieden wij onbedrukte draagtassen in allerlei dessins en kleuren voor prijzen direct van de groothandel. Wilt u uw draagtassen laten bedrukken dan maken wij graag een offerte op basis van uw ontwerp of bedrijfslogo.

U kunt bij ons kiezen uit papieren en plastic bedrukte tassen. Wanneer u uw gekozen tassen wilt laten bedrukken is het ordervolume wel groter dan wanneer u uw tassen niet laat bedrukken, maar de prijsverschillen zijn niet erg groot.

Klik hier voor meer info over bedrukte draagtassen

Draagtassen bestellen

U bestelt uw draagtassen eenvoudig en snel. Via onze webshop maakt u snel een keuze uit onze collectie draagtassen. De levertijd na bestelling van uw draagtassen is zeer snel. Normaliter kunnen wij alle bestelde draagtassen direct uit voorraad leveren.

Minstens zo belangrijk: U ontvangt van ons standaard een onvoorwaardelijke garantie op de kwaliteit van de bestelde draagtassen. Een minimum orderbedrag is in onze webshop niet van toepassing, u kunt dus ook makkelijk kleine hoeveelheden bijbestellen. Het bestellen van draagtassen voor uw winkel was nog nooit zo eenvoudig!

Klik hier om uw draagtassen te bestellen

Cadeautasjes en cadeauzakjes

Cadeautasjes en cadeauzakjes met of zonder koord mogen natuurlijk niet in onze groothandel ontbreken. Vooral voor kleine producten is een leuk cadeauzakje de ideale afsluiter van een geslaagde verkoop. Het geeft de klant een tevreden gevoel op weg naar huis. Wij bieden u cadeautasjes en cadeauzakjes in diverse kleuren en dessins, zowel in papier als in plastic.

Klik hier voor onze collectie cadeauzakjes en cadeautasjes

Home
Menu
Zoeken
Account
Winkelwagentje