Luxe draagtassen en cadeautasjes

Van luxe papieren draagtassen met koord tot fraaie plastic draagtassen en luxe cadeautasjes. U vindt het allemaal in onze webshop waar u een mooie collectie luxe draagtassen vindt direct van de groothandel. Kwaliteit, een prima service en eerlijke prijsstelling zijn onze troeven.

U vindt er ook luxe shoppers en geschenktasjes in leuke prints en dessins. De kwaliteit van onze draagtassen is 100% gewaarborgd. U ontvangt op al onze daargatssen en andere producten een onvoorwaardelijke garantie.

Klik hier voor de prijzen van onze luxe draagtassen en cadeautasjesn

Prijzen en bestellen geschenktasjes

Wij hebben een hele mooie collectie geschenktasjes voor diverse winkels en doelgroepen. De prijzen van onze geschenktasjes en cadeautasjes zijn altijd scherp. Dat komt enerzijds door onze slimme inkoopwijze waardoor wij alleen de leukste en kwalitatief hoogwaardige geschenktasjes voeren.

Anderzijds vragen wij een minimale ordervolume bij het bestellen van uw geschenktasjes zodat wij de prijzen laag kunnen houden. De voordelen zijn duidelijk: U koopt direct bij de groothandel in cadeautasjes en luxe draagtassen en profiteert van de beste collectie tegen de voordeligste prijzen.

Klik hier voor onze collectie en prijzen van geschenktasjes en luxe cadeautasjes

Luxe papieren draagtassen

Als u dacht dat een luxe draagtas altijd van plastic moet zijn, dan zit u ernaast. Wij bieden u luxe papieren draagtassen met mooie afgewerkte koorden in allerlei kleuren en afmetingen. Onze luxe papieren koorddraagtassen zijn enorm populair bij onze klanten. Ook bieden wij papieren draagtassen met een extra drukknop zodat de draagtas afsluitbaar is, ideaal voor kostbare producten in ons regenachtige klimaat.

Met de wettelijke eisen die vandaag de dag aan plastic draagtassen worden gesteld (betaalbaar voor klanten in Nederland) heeft de papieren draagtas een enorme vlucht genomen. Wij zorgen dan ook dat u met een mooie papieren draagtas uw klanten op een exclusieve manier kunt bedienen.

Klik hier voor ons overzicht en prijzen in luxe papieren draagtassen

Bedrukte of onbedrukte luxe draagtassen

Wilt u een bedrijfslogo of ontwerp op uw tassen laten drukken? Dat kan afhankelijk van het type draagtas prima. Vraag een offerte aan en u ontvangt van ons een scherpe prijs voor uw bedrukte luxe draagtassen.

Bij Mooipapier.com kunt u welhaast elke luxe draagtas laten bedrukken. Wij doen dat vakkundig en snel. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte!

Klik hier voor bedrukte of onbedrukte draagtassen

Luxe shoppers en lusdraagtassen

Een mooie shopping bag of een fraaie lusdraagtas doet het altijd goed bij de wat zwaardere of grotere producten zoals kleding. Wij bieden u shoppers in een aantal standaardkleuren die opvallen door hun luxe uitstraling. U vindt ze in diverse formaten en uitvoeringen. U kunt ze in relatief kleine hoeveelheden al bestellen.

Klik hier voor de collectie shoppers en lusdraagtassen

Home
Menu
Zoeken
Account
Winkelwagentje