Kerst inpakpapier inkopen bij uw groothandel

Als gespecialiseerde groothandel in inpakpapier en cadeauverpakkingen kunnen en willen we natuurlijk niet om de Kerstperiode heen. Bij uitstek is Kerst de periode voor geschenken en mooi ingepakte cadeaus. Wij bieden dan ook een ruime collectie Kerst inpakpapier in vele dessins, kleuren en Kerstmotieven.

Kerst inpakpapier op rollen van 30 en 50 cm

U kunt een keuze maken uit Kerstpapier op rollen met de standaardmaten van 30 cm en 50 cm breedte. De lengte van de rollen is meestal 200meter maar bepaalde papiersoorten zijn op kleinere rollen van 150 meter leverbaar.

Ook kunnen wij op aanvraag eventueel andere rolbreedten dan 30 cm en 50 cm leveren. Wilt u een offerte op maat ontvangen of een persoonlijke afspraak maken, dan kan dat natuurlijk ook.

Ga direct naar de collectie Kerst inpakpapier van 30 cm

Ga direct naar de collectie Kerst inpakpapier van 50 cm

Altijd topkwaliteit Kerstpapier

Wij leveren alleen de beste kwaliteiten Kerst inpakpapier, welke papiersoort u ook kiest. Wat dat laatste betreft bestaat ons assortiment uit fraai gemetalliseerd inpakpapier, kraftpapier en holografisch papier.

Heeft u een probleem met het geleverde Kerst inpakpapier dan heeft u zoals altijd recht op onze onvoorwaardelijke garantie. Wij ruilen het bestelde inpakpapier altijd zonder gezeur om.

Bekijk de collectie Kerst inpakpapier

Totaal leverancier voor Kerst inpakpapier en Kerst decoraties

Naast ons grote aanbod in Kerst cadeaupapier beschikken wij ook over diverse Kerst decoraties die u kunt gebruiken bij uw Kerst cadeauverpakkingen. U vindt bij ons leuke Kerstbelletjes, Kerstmannetjes en kleine Kerstballetjes die u als finishing touch voor uw Kerstverpakkingen kunt gebruiken.

Ook bieden wij Kerst stickers met opschriften voor dit mooiste seizen van het jaar.

Bekijk de collectie Kerst decoraties

Home
Menu
Zoeken
Account
Winkelwagentje