Groothandel in webshop verpakkingen

Speciaal voor webshops hebben wij een ruime collectie webshop verpakkingen samengesteld. Deze bestaat uit speciale webshop verzenddozen, webshop inpakpapier en tape. De aandacht gaat natuurlijk vooral uit naar de diverse formaten webshop verzenddozen en verzendzakken in verschillende formaten.

Webshop verpakkingen, grote en kleine verzenddozen

In onze collectie webshop verzenddozen vindt u grote dozen voor het verzenden van bijv. schoenen en laarzen van 14 cm hoog. De breedte en lengtematen variëren van 38 x 30 cm tot 61 x 30 cm.

Deze grote dozen kunnen natuurlijk voor vele volumineuze producten gebruikt worden. De plattere verzenddozen hebben hoogtematen die variëren van 2,9 cm tot 9 cm.

Direct naar de collectie webshop verpakkingen

Webshop verpakkingen wel of niet door brievenbus?

Die vraag speelt bij vele webshops een belangrijke rol. Het verzenden van online bestellingen via de reguliere post is natuurlijk makkelijk, snel en relatief goedkoop. Natuurlijk hangt het af van het bestelde product.

Van Dommelen Luxe Verpakkingen beschikt over speciale verzenddozen die op maat van de brievenbus zijn gemaakt. Vooral de hoogte afmeting speelt hierin een belangrijke rol waarbij de ruimte van de brievenbusgleuf leidend is. Met een hoogtemaat van 2,9 cm past deze door de normale brievenbus in zowel Nederland als België.

In Nederland moet een normale brievenbus een gleufbreedte hebben van 26,5 cm. In Belgie wordt een breedte van de gleuf van minstens 23 cm geadviseerd die overigens vaak breder is, maar dat kan verschillen.

Bekijk de collectie webshop verzenddozen

Webshop verzendzakken met plakstrip

Met onze collectie Poly webshop verzendzakken haken wij in op de enorme groei van webshop verzendingen. Deze flexibele plastic verzendzakken zijn ideaal om op een veilige en goedkope wijze vele webshop producten te versturen.

De handige plakstrip zorgt ervoor dat u snel en veilig uw verzending kunt afsluiten. Het is een prima wijze om ervoor te zorgen dat uw verzending onbeschadigd en ongeopend aankomt bij uw klanten.

Vele afmetingen en kleuren webshop verzendzakken

Wij hebben ervoor gekozen om een breed assortiment verzendzakken aan te bieden, zowel wat afmetingen als kleuren betreft.

Afmetingen variëren van 40 x 30 cm tot 50 x 46 cm voor de Poly webshop zakken en 30 x 40 cm en 45 x 56 cm voor de Poly webshop tassen. De webshop verzendtassen beschikken over een 2-laags versterkt handvat.

In Nederland moet een normale brievenbus een gleufbreedte hebben van 26,5 cm. In Belgie wordt een breedte van de gleuf van minstens 23 cm geadviseerd die overigens vaak breder is, maar dat kan verschillen.

Direct naar het aanbod in webshop verzendzakken

Home
Menu
Zoeken
Account
Winkelwagentje