Luxe draagtassen en cadeautasjes

Van luxe papieren draagtassen met koord tot fraaie plastic draagtassen en luxe cadeautasjes. U vindt het allemaal in onze webshop waar u een mooie collectie luxe draagtassen vindt direct van de groothandel. Kwaliteit, een prima service en eerlijke prijsstelling zijn onze troeven. U vindt er ook luxe shoppers en geschenktasjes in leuke prints en dessins.
Klik hier voor de prijzen van onze luxe draagtassen en cadeautasjes 


Prijzen en bestellen geschenktasjes

Wij hebben een hele mooie collectie geschenktasjes voor diverse winkels en doelgroepen. De prijzen van onze geschenktasjes en cadeautasjes zijn altijd scherp. Dat komt enerzijds door onze slimme inkoopwijze waardoor wij alleen de leukste en kwalitatief hoogwaardige geschenktasjes voeren. Anderzijds vragen wij een minimale ordervolume bij het bestellen van uw geschenktasjes zodat wij de prijzen laag kunnen houden. De voordelen zijn duidelijk: U koopt direct bij de groothandel in cadeautasjes en luxe draagtassen en profiteert van de beste collectie tegen de voordeligste prijzen.
Klik hier voor onze collectie en prijzen van geschenktasjes en luxe cadeautasjes 


Luxe papieren draagtassen

Als u dacht dat een luxe draagtas altijd van plastic moet zijn, dan zit u ernaast. Wij bieden u luxe papieren draagtassen met mooie afgewerkte koorden in allerlei kleuren en afmetingen. Onze luxe papieren koorddraagtassen zijn enorm populair bij onze klanten. Ook bieden wij papieren draagtassen met een extra drukknop zodat de draagtas afsluitbaar is, ideaal voor kostbare producten in ons regenachtige klimaat.
Klik hier voor ons overzicht en prijzen in luxe papieren draagtassen 


Bedrukte of onbedrukte luxe draagtassen

Wilt u een bedrijfslogo of ontwerp op uw tassen laten drukken? Dat kan afhankelijk van het type draagtas prima. Vraag een offerte aan en u ontvangt van ons een scherpe prijs voor uw bedrukte luxe draagtassen.
Klik hier voor bedrukte of onbedrukte draagtassen


Luxe shoppers en lusdraagtassen

Een mooie shopping bag of een fraaie lusdraagtas doet het altijd goed bij de wat zwaardere of grotere producten zoals kleding. Wij bieden u shoppers in een aantal standaardkleuren die opvallen door hun luxe uitstraling.
Klik hier voor de collectie shoppers en lusdraagtassen 

Geen producten gevonden

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!
Home
Menu
Zoeken
Account
Winkelwagentje